sâmbătă, 26 mai 2012

Merită, mi-am spus.

Ce naiba poți face într-o seară de sâmbătă ? Multe, ai spune, dar când mai și plouă, parcă nu mai ai chef de nimic. Mă rog, prin toată plictiseala și lenea, am găsit ceva ce mi-a făcut seara, ca să mă exprim așa. Am găsit mai întâi clipul ăsta:


În primă fază m-am gândit : ce naiba e și cu tipul ăsta ? Chiar n-are altă ocupație decât să de-a din gură ca nebunul ? Da, da, așa am spus în primă fază, dar am decis totuși să mă uit până la capăt. În fine, ce spun eu până la capăt ? Mi-a atras atenția din primele două minute. Când s-a terminat, am aruncat o privire către celelalte videoclipuri pe care le-a încărcat și-am rămas surprins plăcută. Tipul are creier și știe să-și exprime părerea în legătură cu subiectele pe care le abordează, are și un strop de comic, ce mai rețeta perfectă să te țină în priză. Este, efectiv, cum tot spune el (uită-te la videoclip ca să vezi), genial. Nu fac publicitate și, vai, nu e nici pupincurism sau mai știu eu ce măgărie, dar mi-a atras atenția și m-a surprins în mod plăcut, m-a făcut să spune ”Da, măi, uite, mai există și oameni cu creier în țara asta”. Mai departe, nu știu, mie mi-a plăcut, așa că m-am gândit să împart și cu alții ceva ce mi s-a părut genial. 

4 comentarii:

  1. Sincer,și eu îl urmăream pe tip și alte vloguri dinasrea și chiar îmi plac.Nu orice prost se apucă de așa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Emma, sincer, eu pe facebook am văzut un link către un vlog, care, dacă e să spun sincer, mi s-a părut a naibii de stupid, dar apoi am dat de tipul ăsta genial ! :)) Și da, chiar ai dreptate, nu orice prost se apucă de așa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu il urmaresc. :] mii se pare intr.un fel amuzant :]]
    O zice bine de tott xD

    RăspundețiȘtergere