vineri, 22 iunie 2012

Șiiiii e vacanță.





Am mai spus și o repet: nu știu când a trecut anul ăsta. Practic, nu am conștientizat cu adevărat că s-a sfârșit anul decât atunci când, la semafoare, unde era atât de aglomerat încât abia putem să ne mișcăm sau să respirăm, am îmbrățișat-o, poate, pentru ultima dată vara asta pe prietena mea cea mai bună. Și, da, recunosc, am plâns ca o proastă. Mă ținea în brațe și credeam că râde, dar plângea și ea. I se întisese rimelul și fardul (moment în care îi mulțumeam lui Dumnezeu că eu sunt naturală). Am stat așa, îmbrățișate, preț de zece minute, timp în care am făcut un efort supraomenesc să mă opresc din plâns și să zâmbesc. Sunt emotivă, da ! Sunt foarte sensibilă, da ! Dar o iubesc pe ființa asta și am stat zi de zi cu ea, iar acum a plecat și nu sunt sigură dacă o mai văd vara asta sau doar la toamnă. Și-mi va fii greu fără ea. 


În clasa a fost okay, a ținut cam mult premierea, dar mă bucur că nu s-a făcut afară, cu careu și alte alea, că nu aveam chef. Am stat în bancă cu un coleg și am râs timp de două ore și am șușotit, în timp ce diriginta își ținea discursul. Copilării. Am luat mențiune, nu-s chiar mândră de mine, îmi propun să lucrez mai mult, dar, meh, e totuși mai mult decât nimic, așa că nu mă plâng. Apoi am făcut câteva fotografii cu colegii, cu dirginta, ne-am îmbrățișat, pupat și alte alea și am plecat. Momentul cel mai greu a fost, așa cum am spus, cel de la semafor. 


Am un colectiv de nota unșpe plus și sper că măcar câțiva dintre ei să nu fie plecați toată vara, pentru că așa are să-mi fie mult prea dor de ei.


Așa că hai toamnă, hai clasa a zecea. 
O să-mi lipsească toți până atunci - până și cei pe care nu-i plac prea mult. 


Poate că postarea asta nu are nicio noimă, poate nu e coerentă and stuff, dar când descriam sumar momentul de la semafor îmi ștergeam cu spor lacrimile. Azi, n-am chef de nimic. Și probabil nici mâine și nici duminică. Vara asta am să-mi ocup timpul alergând la stadion și lungi plimbări pe unde apuc. Și să repet la instrument - asta ar trebui să mi-o scriu în frunte.

12 comentarii:

  1. Si in timpul scolii, toata lumea vrea vacanta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. hihihi. Asa a fost si la mine azi . Doar ca noi am facut afara premierea :| Cu 38 de grade la umbra..
    huh, esti a 10a :3
    O vara superbaa <3 Sper ca toti prietenii tai sa nu fie plecati.. si sper sa ai o vara cat mai frumoasa :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi directoarea nu a vrut anul ăsta premierea afară, tocmai pentru că a fost extrem de cald -.-. Și, mă rog, băieții aveau sticle de apă pe care doar afară își puteau permite să le folosească :))).
      Merci la feeel ! :*

      Ștergere
  3. Hell ya..e vacanta si vrem scoala.Bun venit in ''lumea mentiunilor'' ;)) si have fun!

    RăspundețiȘtergere