luni, 18 iunie 2012

Totul este diferit acum ...





Urăsc momentele acelea în care ești prieten cu cineva și vă petreceți mereu timpul împreună, faceți de toate, vă sprijiniți, vă susțineți, râdeți, iar apoi, într-o zi, brusc, toate astea încetează. Atunci, în momentul ăla, nu te gândești cum e cealaltă persoană, te gândești, poate, că nu-i pasă, te gândești la faptul că ție îți este rău, că parcă totul merge prost, că lumea se prăbușește.


Iar apoi știi ce doare și mai rău ? Să auzi de la un alt prieten apropiat că acea persoană cu care nu mai vorbești de ceva vreme a spus ”Ah, X. ? S-a schimbat atât de mult ...”. Și doare. Îți spun sincer că doare, pentru că, în esență, nu tu ești cel ce s-a schimbat, ci el. Pur și simplu taci și înghiți, zâmbești sec și mimezi a mia oară fericirea. Apoi mai auzi ”Vai, X., Y. a spus că îi lipsești atât de mult?” Oh, please ! Spune-mi, cam cât de mult ? Atât de mult că nu poate să mă sune/să sune la interfon/să-mi scrie pe facebook/pe mess ceva, ca să ieșim or smth. Și și asta doare.


Privești o clipă în trecut și îți amintești de toate, toate amintirile, vezi fotografii, videoclipuri cu voi, auzi înregistrări și, poate nu vrei, dar te afectează cumva, pentru că persoana care nu mai e acum aceeași făcea parte din tine și, indiferent cum o iubeai, nu-ți doreai să plece de lângă tine nicicând.


Vin anumite momente în viață în care persoanele pe care le cunoaștem devin persoane pe care obișnuiam să le cunoaștem. Dar chiar și așa, după mult timp, de ce ele se întorc înapoi și calcă pe amintiri ... ?

9 comentarii:

  1. Mi-ar face placere sa-ti pot raspunde la intrebare..asta in cazul in care as sti si eu,insa din pacate nici eu nu pot stii.Stiu cum te simti.Nu de mult am trecut printr-o situatie identica..si doare ! Oricum ar fi doare !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii ce? persoane de acest gen le gasesti peste tot.
    Rar gasesti o prietena/prieten care sa fie acolo pentru tine cand o sa cazi.
    Am trecut prin multe prietenii de genul asta.. si crede-ma , nu merita. Vorbeam mult. Despre orice, iar acum nici un "buna" pe la scoala nu mai stie sa zica.. sunt multe persoane de genul. Si stii.. nu merita. Nimeni nu merita.
    Niciodata sa nu iti pun TOATA increderea intr-o persoana, pentru ca nu stii ce ar putea sa faca acea persoana.
    A si sa stii ca nu se intoarce oricine..Si totusi nu poti uita tot ce a fost si ce ai simtit. Doare. Si uneori cand se intorc doare si mai tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, chiar ai. Și, știi, mai mult decât rănit, te simți dezamăgit de persoana aceea, că nu credeai că ar fii capabilă de așa ceva ...

      Ștergere
    2. Exact. si atunci doare si mai tare. Dar hei, nu se termina lumea odata cu o prietenie pe care o credeai "adevarata" nu?
      Stii cum e versul ala" cand prietenii iti intorc spatele, da-le un sut in fund".

      Smile <3

      Ștergere
    3. Ai un mod foarte frumos de a o spune ! :)) <3

      Ștergere
  3. Am avut si eu prieteni.Am avut si eu incredere in ei,pana in momentul in care acei asa numiti "prieteni" au inceput sa ma calce in picioare in cele mai ordinare feluri.Eu sunt scorpion si odata ce ma calci pe coada,e rau de tot.Intr-un final mereu ne impacam,cineva isi cerea scuze mereu,dar pana cand tradam eu,dupa care nu mai existau scuze si regrete.Asa am uitat eu de toata lista mea de prieteni adevarati.Care inca pana in ziua de astazi ma barfesc pe la spate.Bafta tie si fii puternica.Mi-a placut cum scrii,te voi citi.Te astept si pe la mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt leu, deci sunt orgoliasă și prea puțin îmi cer scuze. Dar când o fac, e pe bune.

      Ștergere