marți, 22 ianuarie 2013



Si nu stiu ce sa scriu. Ca mi-am pierdut cuvintele. M-am pierdut eu. Ma pot gandi la un singur lucru, nume. Si ma frustreaza ! Modul in care ma pierd cand e de fata, fluturasii din stomac, picioarele care inceteaza sa ma asculte, zambetul larg pe care-l capat cand imi zambeste, modul in care-mi schimba toata starea de spirit din ziua aceea, modul in care las ca fericirea mea sa depinda de el chiar daca nu e nimic intre noi, modul in care totul are o legatura cu el, modul in care numele lui suna mai bine ca orice alt nume din lume, modul in care totul e perfect la el ! Si ma frustreaza pentru ca obisnuiam sa ma iubesc pe mine cu ceva timp in urma, lasam fericirea sa depinda de mine si doar de mine. 

Pentru o scurta perioada de timp uitasem persoana care plangea dupa un fost, dupa o relatie ce s-a sfarsit acum prea multa vreme, unde-au fost prea multe sentimente, care s-au fumat. Si acum am uitat de tot de persoana aceea. Asa ca iti multumesc, dear crush, pentru asta, dar tottaly hate you pentru modurile in care ma poti face sa ma pierd in preajma ta si sa-mi uit pana si numele !

8 comentarii:

  1. Fraierul ! :o3

    Intr-un fel sau altul citindu-ti postarea mi-am amintit de fraierul meu..de fostul meu fraier,pentru ca am decis ca orice as simti eu pentru el,nu aduce nimic bun.
    Oricum,sper ca intr-o zi fraierul tau sa-si dea esarfa jos de la ochi si sa te faca fericita ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si...sa fiu si eu in pas cu voi, sa apara alt fraier cu esarfa la ochi, si tu sa fii cea care sa i-o dea jos, tot timpul din acele momente, si inainte...
    Oricum, vedem perfectiunea la o persoana atunci cand suntem indragostiti, iar asta e o greseala importanta...raspundem primii la despartiri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spun ca vreau sa-i dau lui esarfa jos, cand, de fapt, parca sunt eu legata la ochi.

      Ștergere
  3. "Suntem ceea ce iubim".Nimic nu e mai inaltator decat acest afrodisiac al iubirii, decat identificarea cu celalalt, confundarea cu Tot.Nu incerca "sa-i smulgi esarfa de la ochi", iubirea are nevoie de incapatanarea unor ochi orbi, pentru ca intr-un sfarasit "sa vada" de unul singur.

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Nu stiu daca sa spun ca ma bucur sau nu ca nu sunt singura in situatia asta :))

      Ștergere