joi, 13 septembrie 2012

S-a spart.



Am trantit ceasca de pamant cat de tare am putut, asa plina cum era. Toata cafeaua s-a imprastiat pe jos. In alte circumstante mi-as fii iesit din minti vazand dezordinea cauzata, dar acum nici macar nu mi-a pasat. Cafeaua se prelingea printre cioburile cestii tale. In fond, nu aveam nevoie de ea, eu nu beau cafea ! 

Si sunt gata. Probabil c-are sa-mi mai fie dor de tine si-n alte dati si probabil ca tu ai sa fii departe si atunci, dar are sa-mi treaca. N-am sa mai beau cafea tare si amara din ceasca ta - am spart-o. Acum sunt bine, intr-o stare sufleteasca ... neutra (exista asa ceva?). Nu-mi e dor de tine, nu plang, nu te iubesc, nu te urasc, dar nici nu sunt foarte fericita.

Am sa-mi iau hanoracul roz si castile si-am sa alerg 6 kilometri. Sau nu, aia e norma zilnica. Am sa fac 7 sau 8, ca sa fiu obosita rau de tot si sa nu ma mai gandesc la nimic. Pentru ca nu te mai iubesc deloc si nu are rost sa imi mai ocup gandurile cu tine.

10 comentarii:

  1. O sa fie bine... pana la urma totul are o rezolvare atunci cand te astepti mai putin. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. ok,sentimentul asta pe care noi il numim iubire nu trece de pe o zi pe alta...dar trece, daca flacara nu e mentinuta...o sa ajungi intr-o clipa cand nici macar dor nu iti va mai fi, iar totul iti va parea ca a fost un vis, ce merita tinut ca o amintire, frumoasa ori nu, din care ai ce invata. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca nu trece de pe-o zi pe alta ... Am si pierdut sirul zilelor, saptamanilor, lunilor de cand tot uit ... Si am uitat sa uit.

      Ștergere
  3. Sper sa fii bine. o sa treaca mult timp .. si dupa ce o sa uiti o sa mai treaca o perioada si o sa te uiti in urma si nu o sa mai versi nici o lacrima pentru trecut... poate o sa iti fie dor.. da' nimic mai mult .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, probabil ca asa va fi ... Totusi, am incredere ca va fii mai bine cu fiecare zi ce trece.

      Ștergere
  4. E bine sa iti distragi atentia de la el pentru ca usor,usor vei uita.Daca iti doresti asta din tot sufletul,da,vei uita intr-un final!

    RăspundețiȘtergere
  5. Uneori,si eu imi doresc sa-mi ocup timpul cu orice altceva numai sa nu ma gandesc la el..insa cand raman singura,totul devine si mai rau decat imi imaginam.Capul sus..vei fi bine.Esti puternica.

    RăspundețiȘtergere