sâmbătă, 17 august 2013



Pe 18 iulie am spus ca nu mai am nicio treaba cu fostul. Am spus-o si am si crezut-o, pentru ca nu mai vorbeam absolut deloc.
Dar ce se intampla in momentul in care reincepi brusc sa vorbesti cu fostul si va purtati de parca n-ar sta intre voi o prapastie uriasa si vorbiti si depanati amintiri si toata discutia se incheie cu ... "eu nu te-am uitat niciodata" ? 
As vrea sa spun ca sunt plina de sperante, ca-ntr-o zi va fi iar al meu, pentru ca asa-i sortit sa fie, dar adevarul e ca nu ma simt deloc plina de sperante. Sunt cu picioarele pe pamant, pentru prima data, cand e vorba de el. Aici e viata reala, unde el are iubita, eu ies cu cineva si totul ar trebui sa decurga asa.

Si totusi, discutiile cu el pana dimineata m-au facut doar sa realizez ca m-am pacalit singura sau ca am invatat sa traiesc fara el, dar n-am incetat niciodata sa-l iubesc.
Si nu ma intereseaza ce spun altii, ce cred altii. 
N-am sa mai iubesc pe nimeni asa. Si nimeni n-are sa ma mai iubeasca asa.
Si nicio vorba n-o sa-mi mai faca sufletul sa tremure cum a facut-o acea scurta fraza a lui despre ceea ce simte pentru mine. Nimic. Niciodata. Doar el.

2 comentarii:

  1. Aceleasi lucruri le spuneam si le simteam si eu. Insa, daca un om te dezamageste o data, e posibil sa te dezamageasca si a doua oara...si de mai multe ori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-as putea zice ca m-a dezamagit. Sau ca eu l-am dezamagit. Sau poate ne-am dezamagit unul pe altul, God knows.
      Oricum, mai mult distanta ne-a despartit. Consider inca, ca orice neintelegere am fi avut, s-ar fi rezolvat mai usor daca eram mai aproape. Dar n-a fost sa fie, poate mai incolo ...

      Ștergere