vineri, 5 octombrie 2012

Final.



In sfarsit, e vineri. Ce mai saptamana ! Am facut cercei, mi-am facut bucle, m-am uitat la Hellcats, am invatat noaptea tarziu ... Am dat banii pentru excursia de 2 zile de luna asta si, sincer, asta e singurul motiv pentru care mai zambesc acum. 
Nu am avut chef sa ies afara, ma simt ORIBIL, iar. Nu stiu cum sau de ce, dar se intampla. Pur si simplu am sunat si-am anulat iesirea, pe motiv ca sunt foarte ocupata. Bullshit. Ma termina orarul, sunt prea multe ore, prea multe teme, prea multe proiecte si, apoi, prea multe sentimente, persoane, zambete, confuzii ... O sa explodez.

Nu stiu ce naiba simt, ce sau pentru cine sau in ce mod o simt, cert e ca-i o mizerie totala in sufletul meu si nu vreau decat s-o aspir, sa curat, sa se duca naibii tot ce simt. Am terminat-o cu trecutul, dar, aparent, prezentul are de gand sa ma plesneasca.
I was like "omg, sunt asa fericita!", iar viata a fost doar "da? stai ca te aranjez eu."

Madoarecapul masimtrau mi-efrig credcaamfebra vreaumultsomn vreauvacanta nuamchefdemuzicasaudemate abiaasteptexcursia oiubescpelauranustiucem-asfacefaraea. Maducnaibii ! - vezi incoerenta si dezordinea ? Asta e-n mine acum.

Cine naiba sunt ?!

6 comentarii:

  1. Unde ai excursia? ca si eu am .
    Hellcats <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La portile de fier, trecem prin Pitesti, Craiova si apoi stam doua zile (dar nu stiu sigur unde :]])
      Daa, am terminat aseara serialul <3

      Ștergere
    2. e geniuss. <3
      si eu Sambata asta la Moeciu, Bran si nush unde :))))
      Tot 2 zile .:-??

      Ștergere
    3. Foarte tare :)) Distractie placuta >:D<

      Ștergere
  2. De cele mai multe ori sufletul ne da batai de cap, e atat de zapacit incat reuseste sa ne induca si pe noi in eroare. Partea buna e ca dupa toate acestea ne revenim mai increzatori si parca mai lucizi.


    Imi place tare mult cum scri, ti-am mai spus. te pup >:d<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, o sa fiu mai increzatoare apoi, asa sper ! :)

      Merci, sper sa te mai vad pe'aici :*

      Ștergere